858937.jpg

Ohje:

100 g tummaa suklaata

100 g valkosuklaata

3 munaa

2 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

½ tl leivinjauhetta

175 g marg. sulatettuna

Koristeluun:

100g valkosuklaata

tummaa suklaata lastuina

1. Sulata paloitellut suklaat erikseen mikrossa tai vesihauteessa.

2. Vaahdota munat + sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muna-sokerivaahtoon jauhoseos ja jäähtynyt margariini.

3. Ota puolet taikinasta toiseen kulhoon ja sekoita joukkoon tumma suklaa. Sekoita sulatettu valkosuklaa lopputaikinaan.

4. Levitä voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan ensin tumma taikina tasaisesti ja päälle vaalea taikina.

5. Paista 175 asteessa uunin keskitasossa noin 40 min. Anna jäähtyä.

6. Sulata paloiteltu valkosuklaa ja kaada jäähtyneen kakun päälle. Halutessasi voit koristella suklaalastuilla.

 

Minä valmistin tämän kakun ihan suorakaiteen muotoisessa leipävuoassa. Enkä koristellut pintaa, kun vielä menee vuoan alle suojaan pikkusormilta.