593521.jpg

593520.jpg

Ohje tässä:

12 viipaletta ruispaahtoleipää. ( itse käytin 15 ja jaoin rullan 2.teen osaan.  eli 5 *3)

Kostutukseen: n. 1 dl maitoa. ( mulla meni ennemmän.)

Täyte 1 prk ( 180 g ) fetaa

1 prk ( 200g 9 crème fraichea ( laitoin 2prk. )

1 ruukku basilikaa hienonnettuna

1 iso paprika

Koristeluun: Ruohosip.tuorejuustoa 200g ( mulla meni 400 g )

kirsikkatom.

oliiveja, basilikanlehtiä yms...

Tasoita leipäviip. reunat. Kostuta pullasudilla kevyesti kummaltakin puolelta. Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetuista leivinpap. alusta ( 55 X 45 cm ).

Asettele leivät 3 x 4 palan levyksi. Murenna valutettu feta. Lisää creme fraiche. Levitä seos levylle. Ripota päälle basilika ja pieniksi kuut. paprika. Kääri papereiden avulla leipälevy tiukaksi rullaksi. Kiedo paperiin ja anna vetäytyä yön yli muovipussissa jääkaapissa.

Kuoruta tuorejuustolla ja koristele!